BOLEH PESAN BEDAK2 SEJUK BERAS TITIK , BEDAK2 SEJUK MUNTAH BELUT , BEDAK SEJUK BENANG SILA DISINI - CARA BORONG PUN BOLEH...BELI SIKIT2 PUN OK. BOLEH JUGA BUAT PESANAN AIR GAMAT, BEDAK PENAWAR, BAM ,MINYAK GAMAT, MINYAK URUT PANAS,...

HADIAHKAN AL FATIHAH PADA IBUBAPAMU SETIAP PAGI DAN PETANG

HADIAHKAN AL FATIHAH PADA IBUBAPAMU SETIAP PAGI DAN PETANG

BANYAKKAN BERSELAWAT KEPADA NABI SAW PADA PAGI DAN PETANG

BANYAKKAN BERSELAWAT KEPADA NABI SAW PADA PAGI DAN PETANG

Tima kasih sudi jadi sahabat :D

Tuesday, August 17, 2010

Peluang niaga Bedak Muntah Belut


Inilah rupa bedak muntah belutSaya amat berbesar hati bila ada di antara sahabat yang ingin menjadikan produk bedak muntah belut ini sebagai peluang niaga. Saya berniaga bedak muntah belut, bedak batu benang sila dan air gamat adalah dari warisan turun temurun keluarga.

Bedak muntah belut, bedak batu benang sila dan air gamat ini adalah produk tradisional, dan sebolehnya janganlah kita melupakannya. Sekarang ni terlalu ramai yang ghairah menggunakan produk2 moden yang harganya jauh lebih mahal. Hanya kerana jenama, mereka sanggup menghabiskan wang beratus ringgit untuk hasil yang belum tentu menjadi.

Bukanlah niat saya untuk memperkecilkan produk2 moden ini. Tetapi apa yang saya ceritakan mengenai bedak2 tradisional ini adalah dari pengalaman menggunanya selama bertahun-tahun dan ia terbukti berkesan untuk merawat masalah kulit seperti ruam, jerawat, gatal-gatal, panau, demam campak, jeragat atau bintik2 hitam di muka........Ini bentuk bedak benang silaJika ada yang berminat nak beli dan cuba, boleh hubungi saya.

3 komen:

mengenaldiri said...

salam..

kak, harganya berapa ye?

diari-alya said...

salam

beri emel dan akk akan beri info jualan bedak ni.

terima kasih

natteya said...

a'ah hrg yer bpe?